once upon a time.

Idag har jag jobbat ett par timmar efter det bar det av mot stan men hann inte så långt innan jag blev stoppad utav polisen och åkte på flygande besiktning.. Fick 7 punkter jag måste fixa och alla hade att göra med mina lysen, woops.. Valde därför att inte riskera böter och fick låna Sandras mammas mazda som dessutom är automat = jag var en glad tjej. Umgicks även med Alex & Tobbe vi spelade kubb med byskefolket men hann inte så länge innan mobilen ringde och det var dax att skjutsa folk. vid halv fyra var vi klar med alla körningar och då for vi förbi alex och sa hej och hämtade Tobbe. Måste snart försöka somna annars kommer jag inte ha en glad Janina imorgon för hon har som uppgift att väcka mig tidigt..


Vi var söta som småbarn. 2007-2008?


Projektarbete.

Tänkte passa på och lägga upp några bilder ifrån projektarbetet vi har jobbat med hela trean. Jag har haft temat frisyrer som man hade förr i tiden (40,50,60 & 80-tal) Dom fyra första bilderna är mina modeller, som jag gjort både hår och smink på. Sminkade även alla andras modeller som jag jobbade med i projektarbetet tänkte passa på och visa sminkningarna jag är mest nöjd med och valde därför ut dom sista bilderna som Theresa gjorde håret på hon hade som tema att göra lite mer galna frisyrer.





smink inspiration




Your Valentine

Efter skolan jobbade jag som sagt några timmar gick faktiskt riktigt bra, efter det bar det av till Tuvan för att hämta upp Sandra för en snabb runda på stan. Tanken var att kolla på ett par skor men slutade med en ny parfym och att jag anmält mig till Make Up Stores smink tävling, blir spännande hoppas man vinner för en utbildning till make up artist hade inte suttit fel! Efter det for vi till Byske för att umgås med Frida, Thim, Robin & Per var riktigt trevligt även fast jag sög i poker.



Nyckelingredienses
Top notes: Bergamot, pomegrante, pear
Mid notes: cyclamen, peony, lily of the valley
Base notes: vanilla, musk, praline


Pink love

Sitter på skolan och har för tillfället rast, efter rasten har vi ESV, kommer alltså sitta och göra armband resten av dagen jobbig skolan jag har haha. Efter skolan blir det skynda sig till hamn för att jobba ett par timmar, får sedan se vad kvällen har att erbjuda är ju trots allt ledig imorgon.





starships

Har haft kund idag på skolan färgade en tjej svart och la på lila effekt slingor, avslutade även med att klippa topparna. Efter det solade jag på altanen en stund sen vidare till yttervik där det vankades klippning utav Ulrika & Jenny, aldrig fel med extra pengar. Sen har vi haft tjejkväll hos anna med ost, kex, vin och en massa skvaller. Var hur trevligt som helst måste göras om fler gånger! ♥


Beautiful summer.

Ligger ner i sängen och känner att jag vill spy på min religionsuppgift som jag håller på att skriva, men what to do? Bara bita ihop och fortsätta fast det känns som att jag inte kommer någon vart just nu. Kan det inte bara bli sommar nu så man kan ta på sig sina korta shorts och klänningar och känna den hettande solen på mot ansiktet och en svalkande drink vid sidan av. åhh är less på detta skit väder nu. Känner hur mitt humör och klagande är på topp just nu.. 


happiness




Rest in peace.

Somebody should tell us, right at the start of our lives, that we are dying. Then we might live life to the limit, every minute of every day. Do it! I say. Whatever you want to do, do it now! There are only so many tomorrows.
Vila i fred.

Have the courage to live. Anyone can die.

Känner att jag är sämst i världen på att uppdatera. Idag har jag iaf hjälpt Janina med en skoluppgift hon fick riktigt läckrabilder måste jag säga, var en riktig pudding alltså eller så inte. Sen for vi till Kallholmen där hon tvingade mig agera modell medans hon sprang omkring och bröt på alla möjliga språk, var iaf trevligt trots att det regnade.





Några av bilderna efter dagens fotning.


babygirl

Ikväll blir det fest jag och mina fina brudar sandra och Linn är snart redo för att börja röra oss mot medle till Matte och Linn. Ha en awesome kväll kisses.' '
Grattis till Kent som fyller 24, vilket gubbe han blivit!

You can't do anything about the length of your life, but you can do something about its width and depth.

I Tisdags spenderades pengar på Jula vilket ledde till en pimpad bil, måste erkänna att jag och mina flickor kan det där med styling. Sen hämtade vi upp Stina och det bar av till Byske för att först hälsa på Thim & Frida och se hockey och prat. Sedan kikade vi förbi Emelie & Joppin för en trevlig pratstund efter det bar det av till per, riktigt trevlig kväll.

Igår följde Janina med mig till Chatte och fotade medans jag red, efter det bar det av till hamn för matlagning och inhandling av mys. Vi hann se två filmer och snacka i mängder alltid lika roligt att umgås med denna brud ♥






Learn as if you were going to live forever. Live as if you were going to die tomorrow.

Dom senaste dagarna har varit sjukt spårade med min kavaljer Sandra. I Torsdags agerade vi chaffisar as usual men kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Den slutade på Swingflys hotellrum på Malmia. Med signerade rumpor och bröst. Sen fick vi även äran att köra dem till flygplatsen ingen var nog lyckligare än oss. Sen begav vi oss hem vid ett och kan säga var mer död än levande utav inte sovit något under nattens gång.

Efter att ha sovit enbart två timmar begav jag mig till Brönet för en mysig skogstur med Chatte. Sen vidare för att umgås med Sandra och alla andra som var där. Lördag var jag back on track igen och taggade fest till tusen. Lösögonfransar, glitter & dom högsta stilettklackarna var det som gällde för kvällen. Tyvärr blev kvällen inte riktigt som planerat men finns inte mycket att göra åt saken.

Idag har jag varit nykter på fest hos Anna & Jimmy, var riktigt trevligt faktiskt blev även lite singstar i slutet av kvällen.





Det enda vi vet om framtiden är att det kommer att förändras snabbare än historien.

Efter skolan igår for jag till Sandra där även Stina var. vi åt middag (världens godaste mackor) sen rullade vi mot hamn för att klippa Crille. Ett kilo hår senare var jag klar och vi for till stan för att hämta Jennifer och sedan vidare till Kent. Jag måste erkänna att det är coolt att köra bil med hög musik, mercalut, och handen innanför byxkorna förstår inte varför jag aldrig provat detta förut..


Take risks: if you win, you will be happy; if you lose, you will be wise.

Går kvällen blev lite annorlunda. Kvällen spenderades med Sandra, Alex, Jennifer, Stefan & Markus. Vi såg hockeyn men vet inte om det blev mycket hockey tittande för min del dock. Vi tog oss även några öl och pinsamt nog  blev nog alla lite lulliga haha. Trevlig kväll helt klart!


All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Går kvällen spenderades först med Stefan och Kent, vi såg bland annat bb. Efter det for jag & Stefan till Anna & Jimmy där även min babesandra var. Vi spelade kort och pratade om allt möjligt. Idag hämtade jag upp Sandra för fikamys på stan med Anna, stefan och markus. Sedan for jag och hämtade Sara för att fara vidare till Brönet för att rida. Var riktigt roligt dock känns det att de var längesedan jag gjorde det för konditionen var inte på topp kommer ha träningsvärk imorgon vill jag lova..


There is something about the outside of a horse that is good for the inside of a man.

Slutade vid 11 idag riktigt skönt, sen är jag ledig imorgon kan det bli bättre? Dagens plan att fara och rida blev inställda pga att äger blev sjuk, blir imorgon istället! Är riktigt taggad känns som att det var länge sen jag red nu, blir spännande och se om det sitter kvar haha lär iaf ha världens träningsvärk på onsdag.




Never doubt that you can change history. You already have.

Klicka på småbilderna t.h. för större format
Det här blir frisyren som ska jag ska göra i sommar när Angela ska gifta sig. Blir spännande och se om jag lyckas!

RSS 2.0