Laugh as much as you breathe and love as long as you live.

Igår fick Sandra agera min hårmodell på skolan, gick riktigt bra. Sminkade även Sandra och alla andras modeller vilket var riktigt roligt. Sen for vi vidare till stan för att luncha på max & sen hämta Kent och Dennis för lite fix på bilen. Vi alla begav oss sedan till besiktningen och den gick igenom, världens gladaste tjej! Sen drog jag, sassa & Kent och solade och efter det mötte vi upp Jennifer, Dennis, Stefan, Krille, Tommy för att se Mission impossible fyra. bion var faktiskt riktigt bra!
Idag har jag varit på skolan på förmiddan sen for jag och hämtade upp sandra för att fara till stan och göra några ärenden, Kent mötte även upp oss för att ta en fika. Ikvällen kommer att spenderas med Sandra, Daniella, Dennis och Kent förmodligen :)

Jag byter tillbaka till min älskade blogg!

KLCKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA IN PÅ DEN!


Now comes the mystery.

Idag har jag, Sassa, tuva och Kent varit på bio och sett Happy Feet 2 den var faktiskt riktigt bra! Efter det begav vi alla oss hem till Sassa för att ligga och slöa framför tvn innan det bar av till Anna & Jimmy där det vankades klippning. Klippte Först Kent sen Anna, verkade iaf som att dom blev riktigt nöjda vilket alltid är roligt. Sen var Anna så gullig och bjöd på marängsviss hur gott som helst! Senare kom även Tommy, Sebbe, Benne & Andre förbi och vi såg en film som faktist var riktigt bra (kommer dock inte ihåg vad den hette). När vi var påväg hem fixade även Tommy min bil så att växlarna går att få i, tusen tack för det! Är grymt nervös inför besikningen imorgon men kan inte mer än hålla tummarna på att den går igenom.

Just don't give a fuck.

Igår blev det fest först middag på bergsbyns pizzeria och efter det vidare till Sassa där jag fick agera frisör och make-up artist. Sen åkte vi vidare till Anna & Tommy och festade där, vid ett befann jag och Sassa oss på Olles där en och annan incidet inträffade haha men roligt var det. Vi satte oss på Frasses i väntan på skjuts tillbaka där vi förfestade och Sassa lurade en kille att hon kom söder ut och började härma norrländskan, var nog dagens! Väl tillbaka på festen fortsatte vi i samma takt och höll igång till 8 på morgonen, helt klart en lyckad kväll.

Vaknade vid två och kände mig konstigt nog inte allt för sliten. När vi skulle hem provade alla blåsa ett alkoholtest och jag var den ända som blåste grönt konstigt nog så jag fick agera chaffis hem. Väl hemma sov jag igen mina missade timmar och agerade chaffis ännu en gång efter det bar det av och hämta sassa och lilla tuva för att åka madrass på vitberget. Sen blev det myskväll med filmen happyfeet och tjejsnack till tusen, sen agerade vi fyllechaffisar, ett och annat triangeldrama blev det och mycket skratt!

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Har haft praktik och fick vara på grillsidan idag. Var faktiskt riktigt roligt måste jag säga dock luktar mitt hår inte så gott för tillfället kan jag meddela. Kvällen har iaf spenderats med sassa, vi for till Kent och såg hockeyn. Inte för att det blev så mycket hockey tittande för min del men pojkarna var rätt inne i det. Sen såg vi en film som rent ut sagt sög, men var trevligt ändå! Nu är det bara att tagga morgon dagen, blir förhoppningsvis riktigt trevligt!

Dag 02 — Min familj

Min Mamma speciellt har en stor betydelse i mitt liv eftersom jag levt ihop med henne hela mitt liv och gått igenom otroliga saker med hon.
Trots att vi kan vara väldigt arga på varandra så vet vi att vi älskar varandra mer än allt.
Har även underbara syskon, deras män och kvinnor och syskonbarn och min mormor och morfar betyder riktigt mycket också!
Kan säga att jag är helt klart mer än nöjd med dom jag levt ihop och kännt sen den dagen jag föddes.


/Emelie


American Horror Story.

Sitter och ser en sjukt läskig serie. Känner mig smått dum, sitter och håller för ögonen, hoppar och skriker till utimellan. Måste på toa, men vågar mig inte ut i hallen, läskigt.. Jag borde sluta se, men kan inte har typ blivit besatt. hemskt. Förstår inte varför jag plågar mig igenom en sån här serie när jag är otroligt mörkrädd, ibland är man bara för stupid..

Love right now.



Loving every moment of every day is a great attitude to have to get through life. True enough, hardly anyone is truly happy at all times, but those who make a great effort to be, are usually the ones who are most content with the life that they are living. Love right now, love where you are even if you aren't exactly where you want to be in life just yet. Love the people that are around you, even if these people don't seem to believe in you, or even if they don't seem to support you as much as you would like.

Love right now because you have life, and you have the ability to show the world what differences that you can make to it to make it a better world for everybody in it. Love right now because you are love, because love shines through you, and because there is no one on this earth exactly like you. Love right now because you are beautiful, and you enjoy all of the beauty that life has to offer.

Dance like no one’s going to put it on YouTube.

Idag har vi haft egen hårvård på skolan, blev att färga topparna (ombre) och en klippning, nu känns mitt hår som nytt igen älska när det händ. ♥ Efter det mötte jag upp Emelie på arbetsförmedligen av alla ställen? Vi tjänade ihop några vuxen poäng, speciellt jag som bara satt och inprincip snurrade på en stol wiiieee. Sen bar det hem till lilla hålan skelleftehamn. Fick även en körning, fram och tillbaka till stan! Pengar är aldrig fel. Efter det for vi till Wille och klippte klart filmen ifrån Borga. LÄNGTAR till på Fredag när vi ska ha premiären!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig själv.



1:Jag är livrädd för spindlar men är inte rädd för så mycket annat.
2:Kan gråta lätt ibland men smärta får mig nästan aldrig att gråta.
3:Har världens underbaraste vänner och familj.
4:Jag älskar barn så otroligt mycket
5:Jag är väldigt bil intresserad, gillar gamla bilar speciellt.
6:Tror jag är mer en pojkflicka än en riktig flickflicka eller vad man nu kallar det.
7:Jag vill bli psykolog när jag blir äldre.
8:Jag har aldrig brytit något i kroppen bara fått det ut led eller vrickat något.
9:Jag saknar innebandyn väldigt mycket och överväger till och från att börja om.
10:Jag har lätt att prata med folk dock beror det på om jag fått ett dåligt intryck av den personen tidigare men jag är en social person av mig trots att jag kan bli rätt blyg ibland.

/Emelie♥


i got friends with tractors

Såg på Felicias blogg att hon lagt ut en lista som man ska göra en liten utmaning för mig som är lite dålig på att skriva på bloggen så ska försöka göra den faktiskt!
tycker även att ni ska klicka in på hennes, så tryck HÄR
/Emelie♥

Dag 01  — En bild på mig + 10 fakta om mig själv
Dag 02  — Min familj
Dag 03  — Mina närmsta vänner
Dag 04  — Det här vill jag bli när jag blir stor
Dag 05  — Dom här bloggarna läser jag
Dag 06  — Det här får mig att skratta
Dag 07  — Det här får mig att gråta
Dag 08  — Vad kärlek är för mig
Dag 09  — En bild på sminket du brukar använda
Dag 10  — En bild som är över ett år gammal och en nytagen bild
Dag 11  — Fyra bilder som gör mig glad
Dag 12  — En dålig vana
Dag 13  — Tre favorit tv-serier
Dag 14  — En låt som betyder någonting, och varför
Dag 15  — Tre webbsidor jag ofta är inne på (inte bloggar)
Dag 16  — Något jag vill ha just nu
Dag 17  — En bild på mitt rum
Dag 18  — Om 10 år..
Dag 19  — Detta gör mig arg
Dag 20  — Bästa resan
Dag 21  — Min dag i bilder&text
Dag 22  — En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 23  — Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 24  — Något jag är orolig för
Dag 25  — Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 26  — Två saker jag längtar efter
Dag 27  — Ett ögonblick
Dag 28  — Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 29  — Staden där jag bor..
Dag 30  — Fem bilder från olika minnen 2011



The universe may not always play fair, but at least it's got a hell of a sense of humor.

Kvällen har spenderats med inga mindre än Emelie, Mickan & Johan. Vi har suttit ner och planerat inför när vi ska utomlands. Kan inte säga mycket annat än att jag är sjukt taggad! Kommer sitta och räkna dagar när resan är bokad. Imorgon vankas egen hårvård på skolan, har beslutsångest om jag ska göra något med mitt hår.. Lär iaf klippa topparna för det behövs vill jag lova.

You are mine

Dagen har spenderats med Natalie och Sandra!
Vi har varit i vitbergsbacken och härjat, sjuukt roligt att åka madrass kan jag säga kände mig som ett barn igen!
Nu tänkte jag duscha sen se någon bra serie och sedan lägga mig i sängen och sova inför morgon dagen, tror det kommer behöver mycke sömn för det.
Så godnatt på er!
/Emelie♥


Inbeweeners

Ska lätt prova den här dansen nästa gång på krogen, kan inte annat än bli bra.

We can't plan life. All we can do is be available for it.

Igår Firades Frida som äntligen fyllt 18år! Vi förfestade hos Linn med massa fina brudar sen efter det bar det av till Olles. Var mycket folk där och var riktigt roligt, när klockan började närma sig två for vi vidare till Älvsbacka för efterfest! Blev helt enkelt en toppen kväll. Idag mår jag oförskämt bra inte alls bakis nu ska jag lägga mig i sängen och mysa till någon bra serie! ♥


Love is much like a wild rose, beautiful and calm, but willing to draw blood in its defense.

Idag har jag haft praktik i vanlig ordning gick riktigt bra, slutade klockan sex och då promenarade jag och fina Janina hem till mig. Efter det såg vi världens bästa serie (Vampire diaries!!!). Sen bar det iväg och agera fyllechaffisar, kändes lite riskabelt i början med tanke på att jag körde på reserven men vi tog oss fram efter många om och men. Blev även stoppad av polisen för första gången idag och fick blåsa! Sen fick vi inte myckte körningar till en början men blev helt okej i slutet. Tjänade observera 400kr till hamn, kan inte annat än känna mig rik för stunden hehhe.. Imorgon på dagen ska jag & Sassa och se på något skotertjoller blir nog riktigt roligt sen på kvällen ska Frida firas som äntligen fyller 18! ♥


Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

Har haft praktik från 10.00-16.00 gick faktisk bra, har börjat vänja mig vid att stå så länge och slippa benvärken jag brukar få! Efter det for jag, Emelie, Mickan, Johan & Oliver och grillade och åkte pulka. Var hur trevligt som helst blev även snökrig och blev snömulad ett x-antal gånger. Sen kikade Kim, John & Chris förbi just innan vi skulle fara. Var inte riktigt lika trevligt för dom hakade på det där med att snömula mig, var bokstavligen svart över hela ansiktet av allt smink som hade smetats ut innan vi for vidare mot hamn. Nu hade jag tänk avsluta denna kväll med att se en film och sen försöka sova. Sleep tight

 


Don’t cry because its over, smile because it happened.

Idag har jag haft frisör hela dagen på skolan hade även en kund, en riktigt gullig liten dam! Efter det har jag hunnit klippa Wille och bråkat lite med min bil (verkar som min bil har en egen vilja och vill inte alltid lyssna på mig). När jag kommit hem har jag varit riktigt duktig och hunnit städa mitt rum & även tränat för den delen. Nu har jag världens mysstämning med ljus och hade tänkt se lite OC kort och gott har det varit en awesome dag! ♥
VILL UTOMLANDS NUNUNU TACK!

I miss you

Familj är några som kommer att finnas hela dit liv så ta vara på alla fina stunder du har med dom!














Har inte bilder på alla men detta får duga!


just to hear you say goodbye

Kvällen kommer att spenderas Med Felicia och Lillan.
Det är tänkt att vi ska äta gottgott och se på desperate!
Kommer bli riktigt trevligt tror jag eller tror jag vet det!:)
Så hinner inte skriva så mycket för dom kommer snart och hämtar upp mig.
Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll som jag ska ha.
Kan slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig inatt.
Ha det bäst/Emelie♥



Det finns vänner som alltid kommer att finnas i mitt hjärta!


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

Kvällen har spenderats med Emelie vi har inte gjort så mycket alls sett en film som var rätt skum men ändå lite smygbra konstigt nog. Rätt skönt ibland att man inte måste hitta på något riktigt roligt utan kan nästan göra ingenting och ändå ha trevligt. Nu ska jag se en riktigt bra serie och sen försöka sova.

Every scar tells a story.











In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Är på skolan och har för tillfället rast, håller på med en bruduppsättning och det går inte riktigt som jag vill. Känner att humöret inte är på topp, varit utan nikotin sen igår skulle bokstavligen döda för en cigg just nu.. Men bara bita ihop och kämpa vidare!




Hittade några extremt fina bilder på mig och Janina på den här datorn!


Things you said to me

Dagen har spenderats framför tvn då jag fått desperate säsong 7 av mamma, fatta hur länge jag väntat på att fortsätta se men nu kan jag äntligen det!

Imorgon blir det att fara till arbetsförmedlingen för att söka jobb.
Håll tummarna för mig!

Känner faktiskt att trots att det är lite kaos nu så är det en en speciell person som håller mig på benen just nu och den personen borde veta vem det är! Tack säger jag bara!

Kram/Emelie♥



If life is a waste of time and time is a waste of life, then lets get wasted and have the time of our lives.

Nu bär det snart av och köra skoter och grilla efter det vankas fest med några fina, blir nog awesome! ses i dimman ikväll♥

I was standing in the park wondering why frisbees got bigger as they get closer. Then it hit me.

Igår hade jag praktik mellan 12-18.00, gick riktigt bra! Efter det hämtade farfar upp mig och skjutsade mig till stan så jag kunde hämta bilen. Sen kikade Janina & Johan förbi och jag klippte honom, sen fick jag skynda mig att göra mig i ordning för att sedan hämta upp Sassa, Daniella, Jennifer & Ella. Agerade fylle chaffis hela kvällen, var helt okej! Hade trevligt sällskap i bilen hela kvällen! :)

Sex and the city

ÄNTLIGEN FUNGERAR MIN ÄLSKADE BIL!

Sad but true.

Känner igen mig hahah!

Emelie Haglund

There is one person that made me grow, took me to another level in just one year. I have known this person almost all my life but it was not until a year ago we found each other. We was two broken souls who managed to make each other whole again. We lived life to the to the fullest hand in hand and laughed at every problem that got our way. Problems, sorrows, happiness we went through it together. We have two completely different personalities and are really stubborn which leads to that we don't always have the same view of things, but still there's no one who understands me the same way as you. I look up to you, you are stronger than you think and has a heart of pure gold. The guy who captures your heart can laugh himself lucky because he will have the finest girl available. When we first talked for real to each other, I knew we always would be friends. Our friendship has kept on growing since, and I'll be here for you to the end. You listen when I have a problem and help dry tears from my face. You take away my sorrow and put happiness in its place. We can't forget the fun we've had, laughing until our faces turn blue. Talking of things only we find funny, if people only knew they would think we're insane! I guess this is my way of saying thanks for catching me when I fall. Thanks once again for being such a good friens and being here with me through it all.

When we first talked to each other
I knew we would always be friends.
Our friendship has kept on growing
And I'll be here for you to the end.
You listen when I have a problem
And help dry the tears from my face.
You take away my sorrow
And put happiness in its place.
We can't forget the fun we've had
Laughing 'til our faces turn blue.
Talking of things only we find funny
People think we're insane-If they only knew!
I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such a good friend
And being here with me through it allWhen we first talked to each otI knew we would always be friends.When we first talked to each other

What are you waiting for.

Idag har jag haft praktik från 10-13, efter det kom Per och hämtade upp mig för att hjälpa mig få min inte så fungerande bil till stan. Det tog sin tid eftersom att det endast går att köra på ettan men kom tillslut fram till verkstaden och lämnade över den i Bäckmans händer. Nu håller jag tummarna på att min lilla pärla går att fixa utan allt förstora kostnader! ♥

BORGAFJÄLL DEL 2


Friends that last forever

”I must have been born under a lucky-star,
to have a  friend as nice as you are.
I follow the rainbow to the end,
but I’ll never find a better friend. ”


/Emelie


him

”Han som inte bara säger
att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar Sms på kvällarna
och säger att han saknar dig.
Han som inte döljer något för dig
utan berättar precis allt som det är.
Han som uppskattar dig
och allt du gör för honom.
Han som håller dig i handen
när alla andra ser på.
Han som verkligen lever
för endast dina kyssar.
Han som inte kollar på andra tjejer
för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp
och alltid finns där för dig.
Han som aldrig skulle tänka tanken
av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen
och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer
han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång
du lagt på även fast ni har bråkat.
Han som aldrig lämnar dig.
Det är han som är din dröm.”

/Emelie♥


you are the right person for me

Har suttit och gjort kategorier så att ni kan gå in och kolla tex vad bara Natalie har skrivit eller vad jag har skrivit eller lite dikter.
Tror det blir lite bättre.

/Emelie♥


Sötnos du är saknad!


you are my darling

Har legat i sängen ganska länge idag och sett på two and a half men.
Satte mig sedan på bussen på väg hem, skönt att vara hemma men känns lite ensamt då Natalie ligger och sover i min soffa medans jag ser på tv.
Ska börja se en ny serie ikväll hade jag tänkt.
Pretty little liars eller vad den nu heter.. haha

Imorgon så blir det att stiga upp tidigt och fara till stan på möten.
Känns sådär men det måste göras.

Skriver lite senare för nu börjar filmen om på tvn.
Hoppas ni haft/har en bra kväll!/Emelie♥


make me hot

Gårkvällen spenderades med en sovandes Natalie. kul? haha
Idag så blir det nog att fara till stan för att umgås med Natalie,Per och Kim.
Får helt enkelt se vad vi hittar på, ingen vet som det just nu.

Men nu ska jag fixa det sista sen springa ner till bussen!
Ha en trevlig kväll/Emelie♥


I Have learned.

•I've learned that we don't have to change friends,If we understand that friends change.
•I've learned that something that you do in an instant, can give you heartache for life
•I've learned that you should always leave loved ones with loving words, it may be that last time you see them.
•I've learned that we are responsiable for what we do, no matter how we feel.
• I've learned that either you control your attitude, or it controls you
I've learned that my best friend and I , can do anything or nothing and still ahve a good time.
I've learned that sometimes the people you expect to kick you when you are down, will be the one who helps you get up.
I've learned that sometimes when i am angry i have the right to be angry, but that doesn't give me the right to be cruel.
I've learned that just because someone doesn't love you the way you want them too, doesn't mean they don't love you with all they have.
I've learned that maturity has more to do with what types of expirences you've had and what you learned from them, and less to do with how many years you have lived.
I've learned that it isin't always enough to be forgiven by others, but sometimes you have to learn to forgive yourself.
I've learned that just because two people argue, doesn't mean they don't love eachother. And just because they don't argue, it doesn't mean they do love eachother.
I've learned that you shouldn't be so eager to find out a secrect, it may change you life forever.
I've learned that sometimes the people that you love most in lfe, are taken from you too soon.
I've learned that you can't make someone love you. All you can do is be someone who can be loved, and the rest is up to them.
I've learned that no matter how much i care, some people just dont care back.
I've learned that it takes years to build up trust, and just seconds to destroy it.
I've learned that it's not what you have in life, but who you have that counts.
I've learned that you can keep going, long after you think you can't.
I've learned that their are people who love you dearly, but just don't know how to show it.
I've learned that even when you feel you have no more to give, a friend cries out and you find the srenght to help.
I've learned that our backgrounds and circumstances may have influenced our lives, but we are responsiable for who we become
• I've learned that my best friend and I , can do anything or nothing and still have a good time.
• I've learned that sometimes the people you expect to kick you when you are down, will be the one who helps you get up.
• I've learned that sometimes when i am angry i have the right to be angry, but that doesn't give me the right to be cruel.
• I've learned that just because someone doesn't love you the way you want them too, doesn't mean they don't love you with all they have.
• I've learned that maturity has more to do with what types of expirences you've had and what you learned from them, and less to do with how many years you have lived.
• I've learned that it isin't always enough to be forgiven by others, but sometimes you have to learn to forgive yourself.
• I've learned that just because two people argue, doesn't mean they don't love eachother. And just because they don't argue, it doesn't mean they do love eachother.
• I've learned that you shouldn't be so eager to find out a secrect, it may change you life forever.
• I've learned that sometimes the people that you love most in lfe, are taken from you too soon.
• I've learned that you can't make someone love you. All you can do is be someone who can be loved, and the rest is up to them.
• I've learned that no matter how much i care, some people just dont care back.
• I've learned that it takes years to build up trust, and just seconds to destroy it.
• I've learned that it's not what you have in life, but who you have that counts.
• I've learned that you can keep going, long after you think you can't.
• I've learned that their are people who love you dearly, but just don't know how to show it.
• I've learned that even when you feel you have no more to give, a friend cries out and you find the srenght to help.
• I've learned that our backgrounds and circumstances may have influenced our lives, but we are responsiable for who we become.

For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.

Gårdagen fick jag till en början agera chaffis till några, sen på kvällen blev det fest igen. Måste ändå säga att gårkvällen blev riktigt lyckad, jag & Sandra provade vara på krogen inpricip nyktra! Var riktigt kul träffade många kända ansikten. Idag har jag och Per börjat med att fixa min bil, dock kom vi inte så långt för vi insåg att vi skulle behöva skotta för att få fram släpet, så vi tar tag i det imorgon istället. Nu ska jag lägga mig ner och se världens bästa serie! / Natta ♥

But I always say one’s company, two’s a crowd, and three’s a party.

Ikväll blir det utgång, premiär turen för Janina (Om man inte räknar krogen i Borga där det endast fanns en äcklig gubbe på krogen)! Vi ska på förfest på Sunannå sen blir det Olles, blir nog riktigt roligt. Ses i dimman ♥ / Natta


A perfect year

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Träffade underbara vänner som jag kommer minnas livet ut.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inte i år
4. Dog någon som stod dig nära?  ja
5. Vilka länder besökte du? Finland
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Äventyr och vänskap
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Jag kommer minnas alla datum!
8. Vad var din största framgång 2011? Att inse att jag är starkare än vad jag förväntat.
9. Största misstaget? Att inte inse hur en person är innan det är försent.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld,feber & såklart min fina fot som blev överkörd
11. Bästa köpet? Borgafjäll resan & Luleåkalaset
12. Vad spenderade du mest pengar på? Allt från onödiga saker till nödvändiga saker
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Mustasch låten, zigge zagge, fest hos mange, fest hos mig, krossa alla fönster, give me everything, danza kuduro
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 Gladare helt klart
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft ett sommarjobb
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråk
18. Hur tillbringade du julen? I luleå med familjen
19. Blev du kär i år? Jag gillar en person väldigt mycket.
20. Favoritprogram på TV? Jersey shore
21. Bästa boken du läste i år? Har inte läst någon bok i år.

22. Största musikaliska upptäckten? Ingenaning
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig inte direkt något
25. Något du önskade dig men inte fick? Inget
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Spelade buzz hos rebb
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nope
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Bras paisley
31. Vem saknade du? alla
32. De bästa nya människorna du träffade? Hade underbara vänner innan året så måste säga Joakim, Mickan och Hiding.


/Emelie♥


Failure is a detour, not a dead-end street.

Dagen har spenderats med Emelie, vi fort till garaget där Joppin & Kim var och skruvade. John & Chris kom även dit senare. Spårade ur som vanligt blev bokstavligen krig och dom sprayade massa saker på mig, kletade fett i håret och målade med spritpennor. Sen kom ohn med den smarta iden att kladda underredsmassa i håret på mig, vilket verkligen inte vill försvinna. Har tvättat håret 4 gånger med diskmedel och 5 gånger med schampo. Dom stängde även in mig och Emelie på toan och körde fram bilen framför dörren, dom tar verkligen ordet jävlas
till en annan nivå..


BORGAFJÄLL

Har haft fyra helt underbara dagar i Borgafjäll med dom bästa personerna. Har varit drag och håll igång hela tiden, blev fyra dagars fylla och spårade konstant! Här är iaf lite bilder från alla fyra dagar.
Det har lätt varit den bästa nyår, kommer mer bilder sen!

RSS 2.0