Faith consists in believing when it is beyond the power of reason to believe.

Igår var jag först på skolan och lyssnade på en massa föreläsningar. Slutade kring två tiden då for jag & Janina hem till henne för att laga middag. Mästerkockarna i köket lyckades göra något som gick att äta, believe it or not hehe. Vi snackade om allt och inget och som avslutning på det hela solade vi. For sedan in till stan för att möta upp min dejt Sandra för att se This means war på bio. Filmen var grym!
Ledig idag från skolan så tog en lång sovmorgon sedan bar det av till stan för att shoppa med Janina, hittade tyvärr en hel del så känner mig väldigt fattig nu. Ikväll har jag sett Big Brother och städat, känner mig extremt duktig.

Things Boys Don't Understand.


Kan inte annat än säga klockren brud!


The healthiest response to life is joy.

orkar inte skriva så punktar upp min dag.
♦Skola
♦Bli bjuden på middag
♦umgås med Daniella & Sassa
♦Klippa Liv
♦Impuls klippa pannlugg på mig själv
♦Se OC & BB hos Kent med Daniella & Stefan.



Too many people are thinking of security instead of opportunity. They seem to be more afraid of life than death.

Igår blev jag bjuden på middag hemma hos min far, snacka om att jag saknat hans mat! ♥ Efter det for jag till Wille för att sedan dra på 360 och gymma, var riktigt jobbigt men samtidigt roligt! For sedan och hämtade upp Daniella och vi for till Kent för filmkväll med han och Stefan. Idag har jag haft en kort skoldag har alltså redan slutat, kändes inte helt fel.

i love my life.

I brist på annat.

I think the thing to do is enjoy the ride while you're on it.

Idag har jag varit hemma och vilat hela dagen har inte varit helt kry. Har iaf tagit igen vad jag missat utav alla serier jag och ska påbörja en ny serie nu. Är skönt ibland med dagar som man absolut inte gör något vettigt alls.
Gamla bilder som duktiga Janina har fotat ♥

Jersey Shore

Denna forever alone day ska invigas med lite Jersey Shore i all ära. Sedan ska jag göra ett försök att bli lite mänsklig har trots allt två valentines idag ♥
    amazing, awesome, believe, cool, cute
    Booksie
    When finally set free.
    jersey shore, sammi sweetheart

Vampire diaries

Nu ska denna serie ses, ögongodis på högnivå. Damn.
Tumblr_lz9wt2bbox1qj0kuho1_r1_500_large
Tumblr_lz64jhqmd51qbkhhbo3_r1_500_large
Tumblr_lz05q6dpue1qd3478o1_500_large

Party

Fredags: Förkrök hos Kent sen vidare till Mollys. Efter någon timme på Mollys drog vi vidare till Olles, och jag hade glömt min plånbok och mobil i en väns jacka vilket resulterade i att jag for tillbaka till där vi festade från början. Blev upphämtad av Frida och Sassa vid tre tiden skulle jag tro, blev en tripp till sjöbotten och sen tillbaka till Sunannå för min del. Måste säga att jag och Frida satte ribban högt med våran smarthet den kvällen.. ♥ Vaknade efter att sovit cirka tre timmar, fick plåga mig iväg för att skjutsa pojkarna till fotbollen sedan bar det hemåt och Klippa Jocke och två barn, riktigt söta. Begav mig till Sandra där Frida var för att fixa oss. Efter det blev det byske. Trevligt folk och super rolig kväll, blev efterfest i stan och höll igång till 6 på morgonen.


r


We can't plan life. All we can do is be available for it.

Idag har jag haft praktik slutade vid fyra och då var det bara att skynda sig hem och köra till Yttervik för att klippa Ulle och Jenny. Efter det stressade jag vidare till stan och hämtade upp kent och mötte upp Sassa och Frida. Vi tjejer for sedan förbi Waynes där Daniella jobba för att bli bjudna på fika, riktigt snällt av henne måste jag säga!♥ Vi for sedan till Willys för inhandling utav utblandning, tror aldrig jag har sett en korg enbart med så mycket olika drickor haha! Efter det begav vi oss av till Tommy, där Kent och Andre även var. Dom såg någon film medans jag och Frida satt i våran egna lilla värld och spårade måste säga att det var natthumor på hög nivå iaf från min sida.

A loving heart is the beginning of all knowledge.

Idag har jag haft två hårmodeller på skolan, Sandra och Daniella var snälla och ställde upp tusen tack! ♥ Efter det for vi vidare och hämtade Frida och släppte av Daniella, var spännande att köra med tanke på att bilen inte gick att köra på ettan för kopplingen hade farit helt, var tvungen att skippa stopplikterna och köra omvägar men efter många om och men kom vi fram till Tommys jobb. Han började bråka med bilen medans vi tjejer sprang runt som små flickor och kollade på traktorerna. Frida och sassa drog till stan efter ett tag, så var bara jag och tommy kvar. Smart som jag är började jag komma på brillianta ideer! Även "Tryck på kopplingen" "Släpp kopplingen" "pumpa kopplingen" har fastnat i mitt huvud och lär ha träningsvärk imorgon hehe. Frida kom tillbaka med mat ifrån krysset gottgott. Efter många timmars mekande lyckades Tommy fixa den iaf, tusen tack! Vi fick även åka en stortraktor blev som ett barn på julafton!
Eftersom jag inte äger en egen kamera är bilderna lånade av Frida.

humor.


happiness






Sunshine

Igår var jag på skolan slutade vid lunch, sen hämtade jag Janina vi for och middagsdejtade i stan sen hem till hennes lägenhet för att göra riktig mansgöra alltså slita tapeter. Efter det gick vi och solade skönt var det. Sen bar det av till tuvan där det vankades klippning, klippte både Frida och Sassa. Lisa och Sandra bakade muffins som dom bjöd på sen satt vi bara och snackade, Kent, Tommy & Andre var även där. Vid elva tiden bar det av mot hamn igen och det bjöd på natthumor på hög nivå mellan mig och Janina.  


Since there is nothing so well worth having as friends, never lose a chance to make them.

Har inte haft tid att skriva i helgen har haft fullt upp hela tiden.  I Fredags var det festa hos Anna & Jimmy med trevligt folk. Målet för mig Sandra & Frida var att dricka varsin 7:a sprit, vilket vi lyckades med! For sedan till Mollys och dansade för fullt, har aldrig haft så roligt där som då. I Lördags agerade Frida chaffis och vi for till Andre och förfestade sen bar det av mot stan och Olles med trevligt folk! Lite för många drinkar hann det bli innan Frida hämtade upp oss, sen vidare till farmen och festandet fortsatte. Helt klart en lyckad kväll det med. I Söndags klev jag upp rätt tidigt och var lagomt bakis, klippte min morfar tjänade 500:- och fem ciggpack satt inte helt fel. For sedan och hjälpte fina Janina och Johan i deras lägenhet målade lite och putsade väggar trevligt var det iaf. Sen for jag och mötte upp Frida och vi svamlade på ett tag innan for vi till Kent och såg film med några. Efter det for vi ut och crusade runt stan och guess what, vi fick körningar haha!


Lånade några bilder ifrån Frida från ihelgen ♥


If it's meant to be it'll happen

Idag har jag haft praktik gick bra. Sen for jag hem tog en power nap tills Sandra ringde och väckte mig. For och hämtade upp henne och Frida och for sedan till Tommy där även Sebbe var där vi såg en film. Var iaf riktigt trevligt, Kent kikade även förbi senare på kvällen. Är heltaggad inför imorgon tror det kommer att bli awesome!

Why wait for the weekend to have fun.

Idag har jag varit på skolan och gjort en till modell till projektarbetet. gick faktiskt bra, bilderna blir jätte fina! Lunchdejtade med Janina på skolan, soppa gottgott. Speciellt när Janina säger "Det är mycket godare att äta med händerna" och sedan sjunker titanic i sin tallrik. När jag var klar på skolan drog vi till stan för några ärenden och en mysig fika. For sedan vidare till akuten för att möta upp Sassa, Frida & Kent. Vi for sen hem till sassa för middag och klippning av sassas mamma och Bea, gick jätte bra. Sen kom Krille, Dennis & Alle dit och vi drog hem till kent för en spel kväll! Sö och Daniella kom även dit trevligt var det! Nu ska jag se en film och lägga mig i tid för imorgon väntas praktik.

The purpose of our lives is to be happy.

Janina och Johan kikade förbi här ikväll och tog en rök och snackade en stund trevligt trevligt. Efter det for jag till Bilisten för att mammsen skulle tanka min bil, fick fulltank utav henne! Världens gulligaste mamma har jag. For sedan och hämtade upp Sassa & Daniella vi for sedan hem till Kent där Dennis och Stefan var. Vi spelade sällskapsspel hur roligt som helst var det, jag brukar aldrig annars vara så förtjust i att spela. Skjutsade sedan hem fina brudarna och fick även se världens sötaste getbäbis hos Sassa. Har iaf varit en riktigt trevlig kväll ♥

RSS 2.0