party


Bakis beskriver min morgon med bra ord. Ikväll blir det fest igen med mina fina brudar, bara tagga om och ta sig en återställare typ nu.




Real integrity is doing the right thing, knowing that nobody's going to know whether you did it or not.

Kvällen har spenderats med fina Janina, vi har dippat grönsaker och sett på film sen har vi även sett BB. Jag börjar starkt tro att det spökar i deras lägenhet.. Dörrar som öppnar sig utav sig själv, det var ingen stor är inte en stor hitt för oss.. Hann även med att dumförklara mig rätt hårt när jag sa "Vad blommorna luktar gott " och pekar på dom, Janina tittar på mig sen bryter hon ihop av skratt och säger att dom är gjorda av plast. Jag är ju jävligt smart ibland alltså!

Happiness comes when you believe in what you are doing, know what you are doing, and love what you are doing.

Bilder ifrån i Tisdags när vi bakade.
Bilderna är lånade utav gulliga Frida ♥

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't.

Igår stod bakning på schemat blev cupcakes så det räckte till och blev över. Gillar att det krävdes sex vuxna människor och resultatet blev ändå inte så bra. Idag har jag, Sandra och fyra gulliga barn varit och sett balder showen. Kan verkligen inte säga att den var lämplig för barn, det första Tuva säger till sin mamma "Vi har sett en
porrteater"
.

Live each day as if your life had just begun.

Kvällen har spenderats med Emelie, vi gjorde lyxig middag vilket var inget mindre än hamburgare gottgott. Frida dök upp och vi for vidare mot stan. Jag lyckades köra mot rött (i hamn) sen även köra vilse, fast jag var säker på vart jag skulle! Bra jobbat Natalie.. Sen vidare till Maxi för inhandling utav nödvändigheter. Sen for vi vidare till Kent för att se BB med han och Kim.


Love is being stupid together.

Har varit nykter hela helgen, känns skumt.. Men samtidigt var det behövligt. Igår spenderades kvällen med Sandra & Daniella, vi agerade fyllechaffisar hela kvällen. For förbi Jesper som hade fest och träffade massa folk, sen for vi ut och hade körningar ända tills fyra på morgonen var riktigt trevligt sen tjänade sammanlagt 1500 kr och det satt inte helt fel!

Ghostbusters

Hade praktik mellan 10-16.00 efter det vandrade jag hem med trötta ben. Hann vila ett tag (två timmar, kändes som 20 min) innan Emelie ringde och vi for vidare till Byske för att spendera kvällen med Frida & Thim. Efter Big brother begav jag och Emelie oss mot stan, just innan vi kom fram trädde jag in i rollen som en äkta ghostbuster och bestämde att det var dax för lite spökhus, sagt och gjort hämtade vi upp Kent. Vi hann virra bort oss, gå alldeles för lång, halka oss fram & vara livrädda innan vi kallade på förstärkning och Kim kom dit. Efter många om och men vandrade vi in i spökhuset. Efter det bar det av för att se skräckis hos Kent, kommer drömma fina mardrömmar i natt känner jag, love it.


Yes I've made mistakes. Life didn't come with instructions

http://www.beautylish.com/ 
En sida där man blir riktigt inspirerad av snygga smikningar.


memories

Sitter och kollar på bilder ifrån 2010-2011 helt klart en tid med många minnen.




Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Känner att jag är grymt bra på att uppdatera. Dagen har iaf spenderats med Frida, Sandra, Thim & Robin. Vi såg först hockeyn sen spelade vi spel och såg på BB. riktigt trevlig kväll faktiskt, har saknat dom brudarna ♥

RSS 2.0